Griekse Tzatziki

                                   

Ingrediënten:

350 ml beker Griekse yoghurt / 150 ml kwark

1 komkommer ,4 teentjes knoflook

Feta 50 graam

1 theelepel witte peper,1 theelepel zout of zeezout

4 eetlepels olijfolie,3 takjes dille

Rasp de komkommer en laat deze uitlekken, doe de yoghurt en de kwark in een mengkom en knijp  4  teentjes knoflook boven de yoghurt/kwark uit. Voeg  3 eetlepels olijfolie toe. Strooi een eetlepel gedroogde of verse dille en een theelepel zwarte peper uit over het mengsel. Voeg tot slot 1 theelepel balsamico wijnazijn toe, en als laatste meng je de uitgelekte komkommer door het mengsel. Meng het geheel tot een mooie massa. Voeg naar smaak zout en peper toe.

Ongeveer 3 uur in de koelkast laten staan voor het opdienen.                                                                WWW.EPIRUSGARDEN.NL

terug

Comments are closed.